Gürpınar Belediyesi çocukları 3D Sinema ile buluşturdu

Gürpınar Belediyesi tarafından eğitim çağındaki çocukların sinema kültürü kazanmaları ve teknolojinin getirdiği yenilikleri keşfetmeleri amacıyla ilçedeki okullarda öğrencileri 3 boyutlu sinema ile buluşturmaya devam ediyor.

GÜRPINAR 4.01.2020 18:11:56 0
Gürpınar Belediyesi çocukları 3D Sinema ile buluşturdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gürpınar ilçe Belediye Başkanı Hayrullah Tanış tarafından eğitim çağındaki çocukların sinema kültürü kazanmaları ve teknolojinin getirdiği yenilikleri keşfetmeleri amacıyla ilçedeki okullarda 3D sinema gösterimi başlatıldı.

Kültür sanat etkinliklerini okullara taşıyan Gürpınar Belediyesi, bu hafta 3D sinema gösterimini Güzel su İlkokulunda yaptı.

İlk kez üç boyutlu sinema izleyen öğrencilerin sevinçleri yüzlerine yansıdı.

Projeyle öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini ve sosyalleşmelerini hedeflediklerini belirten Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, belediye olarak çocukları mutlu etmenin en büyük görevlerinden biri olduğunu söyledi.


GÜRPINAR BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ 3 BOYUTLU SİNEMA İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
Güzelsu İlkokulundaki gösteriyi çocuklarla beraber izleyen Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, sinema sonrası derslerinde başarı gösteren öğrencileri ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.



 

TANIŞ 3D SİNEMADAN SONRA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Sinema izleyen öğrenci ve öğretmenlerle Hatıra fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, cuma ziyaretleri kapsamında bu hafta Çörekli ve Üçgen Mahallesini ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi, yaşlılarla sohbet etti.

VAN POSTASI GAZETESİ