CHP Gürpınar İlçe Başkanlığı’na Karakuş atandı

Genel merkez tarafından CHP Gürpınar Başkanlığına atanan Selim Karakuş ve yönetimi göreve başladı. Devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Karakuş, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor. Bu yürüyüş sırasında kan değişiml

GÜRPINAR 27.08.2021 13:05:06 0
CHP Gürpınar İlçe Başkanlığı’na Karakuş atandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından kısa süre önce Gürpınar İlçe Başkanı olarak atanan Selim Karakuş, görevi eski başkan Ahmet Paşaoğlu'ndan devraldı. Parti binasında, sıcak bir ortamda gerçekleşen devir teslim törenine yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

"CHP ROZETİNİ GURURLA TAŞIYORUM"

Karakuş'a yeni görevinde başarılar dileyen eski başkan Paşaoğlu, "Bir CHP'li olarak Türkiye'nin farklı illerinde birçok görev yaptım. Hayatım boyunca Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için çalıştım. CHP'den hiç şaşmadım. CHP'yi hiç bir zaman bırakmadım. Genel merkezimiz tarafından kısa süre önce Selim abimiz ilçe başkanlığına layık görüldü. Biz de abimizle beraber yol yürürüz. Partimiz için ne gerekiyorsa yeni başkanımızla birlikte çalışmaya hazırım. CHP rozetini gurula taşıyorum ve taşımaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

"GÜRPINAR'DA OYUMUZU ARTTIRACAĞIZ"

Yeni İl Başkanı Selim Karakuş ise yaptığı konuşmada, Ahmet Paşaoğlu'na ve daha önce partide il başkanlığı yapanlara teşekkür etti.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayan Karakuş, "2023'e doğru gidiyoruz ve çok önemli bir seçim bizleri bekliyor. İnşallah ilçe teşkilatlarımızla birlikte Gürpınar'da CHP'ye yakışanı yapacak, gayret edecek ve oy oranımızı arttıracağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor. Bu yürüyüş sırasında kan değişimleri olabilir. Van gibi büyük, geçmişte CHP'den vekil çıkarmış bir şehirde başkanımız Seracettin Bedirhanoğlu önderliğinde çalışacağız. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana gece gündüz çalışıyor. Bu azim ve gayret bize ayrı bir heyecan veriyor. Farklı hesaplar içine girmeden tek bir amaca odaklanmak gerekiyor. Partimizi büyütmek ve iktidar olmak. Bu gaye için amasız, fakatsız çalışmalıyız. 35 yıl önce Gürpınar'da ilçe başkanlığı yaptım. Sayın Paşoğlu ile zor günlerde beraber çalıştık. Seçim çalışmaları yaptık. Kendisi daha önce belediye başkan adayıydı, yine beraberdik. Ahmet Paşaoğlu'nun CHP'de emeği çoktur. Özellikle Adana, Gaziantep gibi güney illerimizde önemli parti çalışmaları yapmıştır. Buna bizzat şahidim. Gürpınar ilçe başkanlığına taliptim. Genel Merkezimiz de bizi bu göreve uygun görmüş. Başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bütün karar mercilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.