Başkan Tanış, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, devam eden yol açma ve stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜRPINAR 7.05.2019 17:22:53 0
Başkan Tanış, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Gürpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin birçok noktasında sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında, Yaramış Mahallesi'nde bulunan Ferzende, Sado ve Adil mezrasındaki çalışmalarını tamamladı.

         7 iş makinası ile bölgedeki mahalle ve mezra yollarını yenileyen ekipler, Karakoç Mahallesi ve Sincan Mezrasında çalışmalarına ağırlık verdi.

Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tanış, yol yapım çalışmalarının aralıksız olarak sürdürüldüğünü söyledi.

       Başkan Tanış, ''Göreve başladığımız gündün itibaren yıllardır bir türlü çözüme kavuşturulmayan mezra yollarımıza ağırlık verdik. Gürpınar olarak geniş bir coğrafi alana sahibiz. Bunun sorumluluğuyla hareket ediyor, vatandaşlarımızın acil sorunlarına çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yollarımızın daha modern ve güzel bir hal alması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor.'' diye konuştu.

    

     Yaramış Mahalle Muhtarı Saim Sönmez ise ''Üç mezramızın yolları 10 yıla aşkındır çamurdan, pislikten geçilmiyordu. Sağ olsun Başkan göreve başladığı gibi ilk çalışmalarından biri bizim mezra yollarımız oldu. Başkanımızın bu güzel hizmetinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.'' İfadelerine yer verdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi