Başkan Tanış mahalle sakinleriyle bir araya geldi

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, revizyon imar planı çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

GÜRPINAR 18.08.2021 21:43:03 0
Başkan Tanış mahalle sakinleriyle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başkan Tanış, Büyükşehir Belediyesi ilgili teknik personelleriyle Cumhuriyet mahallesinde daha önceki dönemlerinde yaşanan sorunlara çözüm bulmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Tanış, mahalle sakinlerine revizyon imar planı ile uygulaması tamamlanan 3194 İmar Yasasının 18 inci maddesi ve önümüzdeki yıllarda uygulanacak imar planına ilişkin bilgiler verdi.

Kentin gelişimi ve yeniden düzenlenmesi için imar planlarının çok önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Başkan Tanış, “Zamanında düzenlenmeyen imar sorunları kentin ilerleyen yıllarında sorunlara yol açıyor. Önceki dönemlerde Cumhuriyet mahallemizde yapılan yanlış imar uygulamaları nedeniyle mahalle sakinlerimizden çok şikâyet aldık. Bugün teknik ekibimiz ve Büyükşehir Belediyemizin ilgili personelleriyle konuyu masaya yatırıyoruz. Vatandaşlarımızın varsa bir mağduriyeti bunu ortadan kaldırmak için çalışıyoruz” dedi.