THY ve Pegasus'tan son dakika tam kapanma ve bilet açıklaması

THY ve Pegasus'tan Başkan Erdoğan'ın açıkladığı koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararı ve biletlerle ilgili duyuru yapıldı.

GÜNDEM 26.04.2021 23:31:40 0
THY ve Pegasus'tan son dakika tam kapanma ve bilet açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından 29 Nisan Perşembe günü saat 19:00’dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00’e kadar tam kapanma uygulanacağını açıkladı.
 


HAVAYOLU ŞİRKETLERİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Kararın ardından THY'den şu açıklama yapıldı;

"29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma sürecinde yurt içi uçak bileti olan yolcularımızın seyahatlerine ilişkin uygulama detayları belli olduğunda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Çağrı merkezimiz, yetkili mercilerin yayınlayacağı genelgenin ardından sizlere yönlendirmede bulunabilecektir. İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir."



Pegasus Hava Yolları'ndan da tam kapanma kararına ilişkin açıklama yapıldı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada, ''29 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak olan yeni kapanma sürecinde bileti olan misafirlerimizin seyahatine ilişkin uygulama detayları henüz kesinlik kazanmamıştır. Konuyla ilgili resmi otoritelerin duyurularını takiben detayları sosyal medya kanallarımızdan ve web sitemizden duyuracağız. Konuyla ilgili çağrı merkezimizde de ilgili genelge yayınlanana kadar farklı bir bilgi bulunmamaktadır.'' denildi.

KAYNAK: HABER7