Saadet Partisi heyetinden Gevaş ziyareti…

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fetullah Erbaş ve İl Başkanı Özay İlhan, Gevaş ilçesini ziyaret etti.

GEVAŞ 4.03.2019 19:14:36 0
Saadet Partisi heyetinden Gevaş ziyareti…
Tarih: 01.01.0001 00:00

    Seçim bürosunun açılışına katılan Fetullah Erbaş açılışta yaptığı konuşmada bu gün bir kez daha görmeliyiz ki Gevaş halkı geçmişte olduğu gibi Milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisine sahip çıkmıştır. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Gevaş'ta da müthiş bir heyecan müthiş bir umut var. Bunun tek sebebi  Saadet Partisine olan inanç ve teveccühtür. Herkes bir şeyin farkında a partisi kazanırsa b partililer b partisi kazanırsa a partililer üzülecek. Fakat Saadet Partisi kazanırsa herkes sevinecek çünkü herkes Saadet Partili belediyelerde yolsuzluk, israf adam kayırma olmayacağını bilmektedir. Kısacası çaresiz değiliz çare var Saadet var” dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan ise “Gevaş halkımızın şüphesi olmasın biz 50 yıldır bu millete hizmet etmiş bir teşkilatın mensuplarıyız bundan sonrada bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediyecilik hizmet işidir bizimde inancımız budur” ifadelerini kullandı.


         Son olarak söz alan Gevaş Belediye Bşk. Adayı Kemal Kuşci ise, “Gevaş insanımız hizmete susamış durumda bu millet hizmet etsinler diye birilerini seçip başa getiriyor ama seçilenler hizmet etmiyor. Burdan şunu en kalbi duygularımla söylüyorum biz halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yetişen insanlarız emin olsunlar ki biz hizmet etmeye geliyoruz emanete ihanet etmeye değil” dedi.