Gevaş'ta Belediye Başkanı'na bıçaklı saldırı: 1 Yaralı

Van'ın Gevaş İlçesi Belediye Başkanı Murat Sezer, kilit taşı üretim fabrikasını gezdiği sırada T.S. isimli bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda Başkan Sezer'in şoförü aldığı bıçak darbesiyle yaralandı.

GEVAŞ 18.06.2020 11:53:36 0
Gevaş'ta Belediye Başkanı'na bıçaklı saldırı: 1 Yaralı
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer akşam saatlerinde Gevaş'taki kilit taşı üretim fabrikasında incelemelerde bulunduğu esnada, T.S. isimli bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda bıçak darbesiyle yaralanan Sezer’in şoförü Ünal Çelebi’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

   Gevaş Futbol Sahası yakınlarında meydana geldi. Saldırıda şoförünün bıçakla yaralandığını ifade eden Başkan Sezer, “Kilit taşı fabrikasını açmaya hazırlanıyorduk. Ben de son hazırlıkları incelemek için gitmiştim. O sırada bize saldırdı. Saldırıda şoförüm Ünal Çelebi aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Şu an hayati tehlikesi devam ediyor. Ben ve polis korumam ise hafif sıyrıklarla atlattık. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle bizler hastaneye gittik. Şahsın bizden menfaat temin edemediği için saldırdığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.