Gevaş sahil bandına kavuşuyor

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer yapımı devam eden Gevaş sahil bandı projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

GEVAŞ 7.09.2020 10:15:10 0
Gevaş sahil bandına kavuşuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Göreve başladığı günden beri Gevaş ilçesine birçok hizmette bulunan Başkan Murat Sezer sahil bandı projesi ile Gevaş halkına büyük bir eser daha bırakacak.

  Başkan Sezer proje hakkında açıklamalar da bulunarak halktan dua talebinde bulundu.

“VATANDAŞLARIMIZIN TAKDİRLERİNİ TOPLADIK”

   Murat Sezer yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz vaatleri teker teker yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gevaş’ımızın en büyük problemlerinden birini teşkil eden sahil bandının olmayışı hem bizim için hem bulunduğumuz konum için ciddi sorun teşkil etmekteydi. Yaklaşık elli yıldır herkesin yapılmasını istediği fakat hiçbir şekilde hiçbir adım atılmayan sahil bandıyla alakalı göreve başlamamızın hemen akabinde ciddi bir çalışma başlattık. Sahil bandının yapılacağı konumda yaklaşık iki ay içerisinde iki bin kamyona yakın taşı taş tahkimatı olarak kullandık. Bu balçıklı alanın güzel bir sahil bandına dönüşmesi için ciddi anlamda çaba sarf etmekteyiz. Buraya gelip bu çalışmaları gören vatandaşlarımız takdirlerini tarafımıza ve belediyemize sunmaktadırlar” dedi.

“GEVAŞ’IMIZA DAHA GÜZEL ESERLER BIRAKACAĞIZ”

   Başkan Sezer açıklamasının devamında, “Tüm vatandaşlarımızın buraya gelip çalışmaları yerinde görmelerini istiyorum. İnşallah bu sahil bandımızı bitirip Gevaş’ımızı hak ettiğimiz yerlere getirmeye devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi yanı başımızda bir Tatvan var ve güzel birde sahili var. Yanı başımız da bir Edremit var ve onunda çok güzel bir sahil bandı var. İşte güzel Gevaş’ımızın bir sahili olmaması büyük bir sıkıntı. İşte biz bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için canla başla çalışıyoruz. Sıkıntılarla cebelleşen bir belediye olarak elimizden gelen tüm çabayı sarf ederek maksimum bir verimlilikle bu sahil bandımızı Gevaş’ımıza kazandıracağız. Belediye olarak eser bırakmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. İnşallah Gevaş’ımıza gelecek günlerde daha güzel eserler bırakacağız. Sizlerden istediğimiz asıl husus dualarınızı bizden esirgememenizdir” ifadelerini kullandı.

Bölge:Bişar Ulutaş