MHP heyetinden Akdeniz’e hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp ve beraberindeki heyet HAK-İŞ’e bağlı Hizmet iş sendikası Van Şube Başkanı Fatih Akdeniz’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

GENEL 2.02.2021 17:30:05 0
MHP heyetinden Akdeniz’e hayırlı olsun ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Hizmet iş sendikası Van şube Başkanı Fatih Akdeniz’i makamında ziyaret eden (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, “Birlik beraberlik içerisinde yola revan olmanızı diliyorum. Sizlerin de bu güzel hizmetlere devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Rabbim güzel hizmetler yapmayı ve daha ileri taşımayı nasip etsin” temennilerinde bulundu.

  Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Hizmet iş sendikası Van şube Başkanı Fatih Akdeniz ise, “Bizde 15 yıldır bu sendikadayız ve Van’da bu hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Yıllardır bu yolda birlikte adım atıp mücadele ettiğimiz tüm arkadaşlarıma şahsıma verilen Hizmet İs Sendikası Van İl Başkanlığı görevi nedeni ile sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bayrağı yönetimim ile beraber kaldığımız yerden en iyi şekilde samimiyetle, üyelerimiz ile gönül bağı kurarak daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Çalışanlarımız için emekçilerimiz için tüm arkadaşlarımız için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bunu da Allah’ın izniyle başaracağımıza inanıyorum. 15 yıllık bir tecrübemiz var. sendikal anlamda sizin desteğiniz ile inşallah Van’ımız için memleketimiz için çalışanlarımız için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Hizmet iş sendikası olarak tüm merkez ve ilçeler dahil olmak üzere Kayıtlı 5.500 üyemiz var. Dürüst, onurlu ve kararlı mücadelemizde Rabbim yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.