Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek'in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen program, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı Konferans Salonunda yapıldı.
Bu haftaki programda Van İl müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu İl Koordinatörü Ayşegül Deniz kadınlar ile bir araya gelerek seminer verdi.
Pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen seminerde konuşmacı Ayşegül Deniz, katılımcılara 18-24 Mart Yaşlılar Haftası olması sebebiyle hafta hakkında bilgiler vererek ''Hikmet Çağı ve Yaşlılık'' konulu sunumunu yaptı. Slayt gösterimi şeklinde yapılan sunumda Deniz, katılımcılara yaşlılara nasıl davranılacağı, yaşlılar ile iletişim, dinde yaşlılara verilen önem hakkında bilgiler verdi.
Yaklaşık 1 saat süren program, karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.
Gönülden gönüle dost sohbetleri kadınları bir araya getirdi
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez'in himayelerinde Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen "Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri" devam ediyor.

YORUM EKLE
1
100 gün boyunca kitap okuyanlara tekne ile Van Gölü...
2
Yenitürk, kente Vanspor afişlerinin asılmasını...
3
Gevaş'ta fırtına maddi hasara yol açtı
4
İpekyolu Belediyesi'nden, kültür sanat etkinliği...
5
Büyükşehir Belediyesi, Vanlıları o konuda uyardı
6
Altında yeni strateji! Türkiye harekete geçti
7
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra...
8
Skandalı duyurdular: Ani artış var
9
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeyi açıkladı!
10
25 Mart koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:51

GÜNEŞ
05:19

ÖĞLE
12:11

İKİNDİ
15:53

AKŞAM
18:52

YATSI
20:15
SIRADAKİ HABER