SONUNDA BİTTİ!

Sağlık Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yaklaşık 10 yıldır devam eden Erciş Devlet Hastanesi, Van Milletvekili Abdulahat ARVAS’ın yakın takibi ve gayretleri sonucu nihayet tek çatı altında hizmet vermeye başladı.

ERCİŞ 6.09.2018 19:33:25 0
SONUNDA BİTTİ!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dün itibariyle tam kapasite hizmet vermeye başlayan Erciş Devlet Hastanesi toplamda 20.717 m2 kapalı alanı ve 212 yatak kapasitesi ile sağlık hizmeti sunacak. Yatan hasta servisleri, acil servis, ameliyathane ve tüm poliklinikleri ile hizmet vermeye başlayan ilçe hastanesinde 20 branştan 45 uzman hekim, 12 pratisyen hekim,6 diş hekimi, 150 hemşire, 30 ebe ve 205 personel bulunmaktadır.

Yıllardır devam eden ve bir türlü tamamlanamayan Erciş Devlet Hastanesi, halk arasında geçmişte çeşitli tepkilere neden olmuş ve son olarak bu tepki seçim sonuçlarına da yansımıştı. Seçmenler sandığa gitmeyerek tepkilerini dile getirmişti. Yıllardır ilgisizlikten ve yüklenici firmadan kaynaklanan sıkıntılardan dolayı bitirilemeyen Erciş Devlet Hastanesi, nihayet  Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın katkılarıyla tam kapasite ile hizmet vermeye başladı.

TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren Arvas, Van ve ilçelerinde çözüm bekleyen veya çeşitli nedenlerle tıkanmış yatırımları mahallînde inceliyor.  Van ve ilçelerinde yaptığı ziyaretler ile saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Arvas, halkın içinde dertlerini dinleyip, sevinçlerine ortak oluyor. 
escort izmir