ERCİŞ’Lİ KADINLARDAN TURAN’A ZİYARET.

ERCİŞ’İN SEVİLEN SİMASINA ZİYARET YOĞUNLUĞU…

ERCİŞ 15.03.2021 18:05:54 0
ERCİŞ’Lİ KADINLARDAN TURAN’A ZİYARET.
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde önemli çalışmalara imza atan ve başarılı bir kariyere sahip olan Prof. Dr. Menaf Turan Erciş İşletme Fakültesi Dekanı olarak atanması Erciş ilçesinde yediden yetmişe sevinçle karşılandı..
Öyle ki Turan’ın atanmasından buyana hayırlı olsun ziyaretleri bitmek bilmiyor..
Prof. Dr. Menaf Turan’ı bugün daha önceki dönemde AK parti Erciş ilçesi kadın kolları başkanlığı yapan ve Erciş’te kadın siyasetçi olarak çok sevilen Dürdane Şahin öncülüğünde oluşan Erçişli kadınlar kalabalık bir şekilde ziyaret etti..
Erciş işletme fakültesine Dekan olarak atanan Prof  Dr  A. Menaf TURAN a nezaket ziyaretinde bulunan kadınların mutluluğu gözlerinden okundu…
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turan Erciş’i böylesi yetenekli kadınlarla birlikte el ele vererek kalkındıracağız dedi..
Dürdane ŞAHİN ise Van ve ilçemiz Erciş için önemli bir şahsiyet olan hocamızı tebrik ediyoruz ve daha önemli makamları hak ettiğine inanıyoruz dedi. Hocamız halkımız için liyakatiyle ve dürüstlüğü ile önemli bir fırsattır inşallah yıpratılmadan sahip çıkılır ve başarılı olur dedi….