Erciş, Yeni Aile Sağlığı Merkezlerine kavuştu

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Erciş’te aile sağlık merkezleri ve 112 ASHİ açılışını gerçekleştirdi.

ERCİŞ 11.01.2020 15:36:15 0
Erciş, Yeni Aile Sağlığı Merkezlerine kavuştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vali Bilmez, ilk olarak beraberindekilerle birlikte, Kışla Mahallesindeki Erciş 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezinin açılışını yaptı.

Van’da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da ciddi mesafeler alındığını belirten Vali Bilmez, Erciş’te sağlık alanında yapılan yatırımları anlattı. Tüm hizmetlerin vatandaşların daha huzurlu, sağlıklı ve mutlu yaşamaları için yapıldığının altını çizen Vali Bilmez, açılışı yapılan Aile Sağlığı Merkezlerinin hayırlı olmasını diledi.
  
Daha sonra Çelebibağı Mahallesinde 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Beyazıt Mahallesi’nde Erciş 4 Nolu Aile Sağlık Merkezi’ni ve Erciş Merkezde 112 ASHİ açılışlarını gerçekleştiren Vali Bilmez ve beraberindekiler, hizmet binalarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Vali Bilmez Erciş İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek yetkililerden ilçenin genel sağlık durumu hakkında bilgi aldı. 

youtube magazin

Erciş programında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e, AK parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu da eşlik etti.