Başkan Terzioğlu’ndan Erciş’e çıkarma

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, beraberindeki Kadınlar Kolu Başkanı Gülbin Tüfekçi, Çaldıran İlçe Başkanı Bişar Biliciler, ilçe başkan yardımcıları Veysi Samukay, Mustafa Güven ve Nevzat Koç ile birlikte Erciş il?

ERCİŞ 4.02.2022 11:06:52 0
Başkan Terzioğlu’ndan Erciş’e çıkarma
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erciş İlçe Başkanı Halil Kızılkaya ve yardımcısı Kamuran Dalga tarafından karşılanan Başkan Terzioğlu ve beraberindekiler, ilçe başkanlığı binasında partililerle bir araya geldi. 

Burada bir konuşma yapan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, 18 Mayıs 2021 tarihinden itibaren başladıkları çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ettirdiklerini belirterek, “Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız yetki ile çalışmalarımıza hemen başladık. Geçen 8 aylık süre içinde ilk olarak il başkanlığımızı hizmete açtık. 5 ilçemizi kurup, kongrelerimizi tamamladık. Yine bu gecen süre içerisinde STK’larla, halkla görüşülüp, sorun ve sıkıntılar genel merkezimize ve basına bilgi verilmiştir” dedi.

Memleket Partisi’nin geleceğin teminatı olan çocukların daha demokratik ve daha refah içinde yaşamasını amaçladığını vurgulayan Terzioğlu, “Din, dil, ırk ve mezhep ayrımcılığına karşı çıkan partimiz; doğaya ve çevreye saygılı, kadına şiddet ve çocuk istismarına sesiz kalmayan, terörün her türlüsüne lanet ederek, memleket, adalet, vicdan ve iş dedi. Aklımızla, yüreğimizle daha çok çalışarak geleceğimizi hep birlikte geri alacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle partimize yeni katılan üyeleri şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Erciş İlçe Başkanı Halil Kızılkaya ise yaptığı kısa konuşmasında İl Başkanı Terzioğlu ve heyetinin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti. 

Partiye yeni katılan üyelere rozetlerinin takılmasının ardından program esnaf ziyareti ile devam etti. Ziyarette Başkan Terzioğlu’na özellikle son zamanlarda artan zamlardan dolayı esnafın dert yandığını, işsizliğin de bölgenin en büyük sorunu haline geldiğini söyledi.