Vanlı Minik Memat'den Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiye" sloganıyla başlattığı Milli Beraberlik ve Dayanışma Kampanyası'na en anla destek Vanlı minik Memati Nişo ve babası Memati Nişo'dan geldi.

EKONOMİ 6.04.2020 22:09:03 0
Vanlı Minik Memat'den Milli Dayanışma Kampanyası'na büyük destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi mahallesinde ikamet eden 9 yaşında ki Memati Nişo kendi için biriktirdiği harçlığını kampanyaya vererek katkıda bulundu. Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Bostaniçi Mahallesinde ikamet eden 9 yaşında ki Memati Nişo, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ öncülüğünde "Biz Bize Yeteriz Türkiye" sloganıyla başlatılan Milli Beraberlik ve Dayanışma Kampanyası'na kumbarasındaki harçlıklarıy katkıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına kulak veren Bostaniçi Mahallesinde ikamet eden 9 yaşında ki Memati Nişo, Kumbarasında biriktirdiği paraları PTT ve Bekçi ekiplerine teslim ederek kampanyaya destek verdi. Kumbarasındaki paraları Milli Dayanışma Kampanyası'na destek için bağışlayan Memati Nişo’nun babası Rıfat Nişo, “Evde oturuyorduk oğlum telefonda video izliyordu bana dönerek 'Baba bu çocuklar neden böyle aç devlet para vermiyor mu?' diye sordu, bende devlet para veriyor, zenginler vermiyor dedim, o da kumbarasını getirerek 'bunu nasıl onlara gönderebiliriz' diye sordu.

Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli beraberlik ve Dayanışma Kampanyasına destek olmak için polis ekiplerini aradık. Oğlumun kumbarasında harçlıklarından biriktirdiği 150 lira vardı. Bu parayı gelen bekçi ekiplerine teslim ettik, bende bir aylık maaşımı bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağım.” dedi.