Koronavirüs'e karşı maaşlarını bağışladılar

İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan ve gündelik işlerde çalıştığı için bugünlerde çalışamayan vatandaşlar için düzenlenen kampanyaya siyasetçiler maaş bağışıyla destek oluyorlar.

EKONOMİ 28.03.2020 13:57:13 0
Koronavirüs'e karşı maaşlarını bağışladılar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Siyasetçiler, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele için maaşlarını bağışlamaya başladı. 

İlk destek Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den

Bu kapsamda İHH tarafından koronavirüs salgını nedeniyle işsiz kalan ve gündelik işlerde çalıştığı için bugünlerde çalışamayan vatandaşlar için düzenlenen “Vakit Dayanışma Vakti” isimli kampanyaya ilk desteği Adalet Bakanı Abdülhamit Gül destek verdi. Bakan Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada maaşını kampanyaya bağışladığını belirterek, “Bu dayanışma ve paylaşma projesine, ben de maaşımı bağışlayarak katkı sunuyorum. Sen ben yok, biz varız. Biz, birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.

İkinci destek AK Parti Milletvekilinden

Bakan Gül’ün ardından ikinci maaş desteği ise AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’den geldi. Milletvekili Özel, “Bu dayanışma ve kenetlenme seferberliğine ben de maaşımı bağışlayarak destek veriyorum” dedi.

Bakan Yardımcısı da maaşını bağışladı

Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Mehmet Selim Bağlı da maaşını bağışlayarak destek verdi. Bağlı, “Bu dayanışmaya, ben de maaşımı bağışlayarak katkı sunuyorum. Sen ben yok, biz varız. Biz, birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini kullandı.