Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan prim borcu yapılandırmasında son gün uyarısı

Son Dakika Haberi; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabından '2020 yılı Ağustos ayı ve öncesine ait kesinleşmiş prim borçlarınızı yapılandırıyoruz. Başvurular için son 2 gün.' h

EKONOMİ 31.01.2021 19:48:48 0
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk'tan prim borcu yapılandırmasında son gün uyarısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Milyonları ilgilendiren devlete olan borçların yapılandırma başvuruları devam ediyor. Başvuru süresi normalde 31 Aralık'ta sona erecek iken Cumhurbaşkanı kararı ile başvuru ve ilk taksit ödeme süreleri birer ay uzatıldı. 

Kanunda, başvuru ve ilk taksit sürelerinin uzatılması konusunda sadece bir defaya mahsus bir aylık uzatma yetkisi verilmiş bulunuyor.

SON GÜN 1 ŞUBAT

Bundan sonra kararname ile süre uzatımı yapılamayacak. SGK'ya olan borçlar ile vergi daireleri ve diğer kamu kurumlarına olan borçlar için 1 Şubat 2021 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. İnternet üzerinden yapılan başvurular 1 Şubat'ta saat 23:59'a kadar devam edecek.

BAKAN SELÇUK: YAPILANDIRMAYI KAÇIRMAYIN!!!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hatırlatmada bulunarak "2020 yılı Ağustos ayı ve öncesine ait kesinleşmiş prim borçlarınızı yapılandırıyoruz. Başvurular için son 2 gün. Ayrıntılı bilgi için http://sgk.gov.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.  Yapılandırmayı kaçırmayın!!!" dedi.