Açtıkları 3’üncü şubeleri ile 75 kişiye ekmek kapısı oldular

Açtıkları 3’üncü şubeleri ile 75 kişiye ekmek kapısı oldular

EKONOMİ 14.08.2020 11:31:23 0
Açtıkları 3’üncü şubeleri ile 75 kişiye ekmek kapısı oldular
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da, salgın nedeniyle bir çok esnaf sıkıntılı bir süreç yaşarken, yeni açılan işyerleri de dikkat çekiyor. Kentte 3. şubesini açan Tuha Lokantası, toplamda 75 kişiye istihdam imkanı tanıdı.
Ezberciler İş Merkezi üst sokağında hizmete başlayan Tuha lokantası, 3. şubesini açmış oldu. Açılışta konuşan firma yetkilisi Haydar Turgut, 2000'li yılların başından beri bu sektörde olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Yıllardır lokanta sektöründe çalışıyorum. İlk şubemiz olarak  Beşyol'da Tuha Kebap Salonunu açtık, daha sonra istek üzerine 2’inci şubemizi Ezberciler İş Merkezinin arkasında açtık.

Bu şubelerimizi açtıktan sonra müşterilerimizin bizden pide salonu açmamıza yönelik bir istekleri oldu, bu istek doğrultusunda yönetim kurulu olarak karar aldık ve Tuha Pide ve Lahmacun Salonumuzu yine Ezberciler İş Merkezinin üst sokağında hizmete sunduk. Açtığımız bu yeni şubemizin haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz. 3 şubemizde çalışan toplam personel sayımız 75  oldu, tabi yeni personeller de istihdam etmeyi amaçlıyoruz. İlerleyen dönemlerde istihdama katkı olması amacıyla 4’üncü şubemizi de açmayı planlıyoruz. Pandemi sürecini yaşıyoruz, böyle bir süreçte ticaret yapmak büyük bir risktir ama temiz olan hiçbir yer risk değildir. İşimizin yürüyeceğine inanıyoruz, tabi zorlu bir süreçten geçiyoruz.”
Haber: M. Selim Kurt

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi