VAN BU OKULUN BAŞARISINI KONUŞUYOR!

Van Anadolu İmam Hatip Liseleri zirvelerde..

EĞİTİM 28.08.2020 11:58:48 0
VAN BU OKULUN BAŞARISINI KONUŞUYOR!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yks sonuçlarının açıklanmasının ardından "Üniversitelere yerleştirme sonuçları açıklandı.En çok merak edilen illerin Başında Van geliyor.

Heryıl eğitimde sonlarda yer alan Van ili bu yıl nasıl bir sonuç alacak diye merak ediliyor. Van'da bazı okulların başarısı gelecek adına umutlarıda arttırdı. Özellikle imam hatip liselerinin başarı grafiğinin artması Van'da mutlulukla karşılandı.
Van'ın köklü ve güzide okullarından Van Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu 22 yıllık bir Fetret Döneminden sonra aslına rücü ederek,Türkiye'deki 111 Proje İmam Hatip okulları arasında önemli bir başarıya imza attı.
Tıp,Mühendislik,Özel Eğitim,İlahiyat,
Öğretmenlik ve çeşitli alanlardan toplamda 90 öğrenciyi Üniversitelerle buluşturdu.

Alanlarında Uzman ve Deneyimli  bir kadronun yanı sıra, işini son derece ciddiyetle ve istikrarla yürüten bir İdari kadronun uyumlu ve özverili çalışması bu başarının en temel sebeplerinden ve başarının tesadüfi olmadığının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Alınan bu başarıda emeği geçenlere öğrenci aileleri teşekür etti ve önümüzdeki yıllarda başarılarının daha da artmasını temenni ederek,Van Halkı adına 
Okul İdaremizi,öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz dediler.