Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Sürekli Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 'Sürekli Eğitim Merkezini' ziyaret etti.

EĞİTİM 15.01.2020 19:40:55 0
Vali Bilmez'in eşi Meral Bilmez, Sürekli Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı, Sürekli Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in eşi Meral Bilmez, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından karşılandı. Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Meral Bilmez, gençlere tavsiyelerde bulundu. 

sosyal medya haberleri

Merkezdeki eğitim kalitesinin kendisini oldukça mutlu ettiini ifade eden Meral Bilmez, '' Her biriniz ülkemiz için, Van için son derece kıymetli insanlarınız. Sıradan bir insan olmak için zaman geçirmeyin. Sıradışı olmak için de çaba sarf etmeyin. Size Allah tarafından lütfedilen kıymetin ortaya çıkması için çaba harcayın. Sadece okumayın. Çok iyi insanlar olmak içi çaba harcayın. Bizim ülkemizin sadece diploma sahibi insanlara değil, vatanına milletine sadakatle hizmet etmeyi isteyecek değerli insanlara ihtiyacı var. Biz bu anlamda sizlere değer veriyoruz. Sizler de bu değere layık bir şekilde çaba harcayın. Allah'ın sizlere bahşettiği bu ömrü bu uğurda hizmet vermek için değerlendirin. Hiçbir öğretmen, hiç bir eğitim yeri gençlerin kafasını açıp içerisine bilgi yükleyemez. Hiç kimsenin elinde sihirli bir değnek yok. Gerçek olan ise sizlerin kendi azminizle çalışmaktır. Sizlerden beklentimiz çok fazla. Geleceğimiz sizlere emanet. Yolunuz bahtınız açık olsun'' ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından görevli öğretmen ve öğrencilerin soru ve taleplerini dinleyen Bilmez, daha sonra buradan ayrıldı.