Tuşba’daki öğrenciler ayakkabı ve montlarla sevindirildi

Van’ın Tuşba ilçesi Abdulkadir Geylani İmam Hatip Ortaokulu ve Şemsibey Ortaokulu öğrencilerine hayırsever tarafından ayakkabı ve mont yardımı yapıldı.

EĞİTİM 2.12.2019 18:29:51 0
Tuşba’daki öğrenciler ayakkabı ve montlarla sevindirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

 İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Şipal, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İl Milli Eğitim Şube Müdürü M. Şirin Atlı ve hayırseverin katıldığı yardım etkinliğinde, 200 öğrenciye mont ve ayakkabı dağıtıldı.

  İl Milli Eğitim Müdür Vekili İsa Şipal, hayırseverlerin eğitime katkısının önemine değinerek, Van’da bu anlamda güzel çalışmaların yapıldığını söyledi.

   Hayırseverlerin sıklıkta eğitime katkı sunmaya devam ettiğini, eğitimin bir paydaşı olduklarını belirten Şipal,  “Eğitime destekleri için hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. En büyük gayemiz öğrencilerimizin başarısıdır. Sizler başarılı olursanız, bizler mutlu oluyoruz. Bizler de, hayırseverlerimiz de bunun için gayret ediyoruz” dedi.

   Gelecekte memleketi yönetecek olan çocukların okuması ve başarılı birer fert olması için bütün imkanların seferber edildiğini, devletin tüm imkanlarının yanı sıra özel sektörün de eğitime ciddi anlamda katkı sunduğunu söyleyen Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ise, “Bütün gayemiz çocuklarımızın okumasıdır. Yeter ki sizler okuyun, güzel yerlere gelin. Gelecekte bu memleketi yönetecek olan sizlerdir. Bunun için bütün paydaşlar sizler için el birliğiyle destek veriyor. Bu amaçla bu gün buradayız. Bu anlamda eğitime katsı sunan hayırseverimize de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

    Öğrencilere ayakkabı ve mont yardımında bulunan hayırsever iş adamı ise yaptığı açıklamada, öğrencilerle birlikte olmaktan son derece memnun olduklarını belirterek, “Öğrencileri mutlu görmek bizleri daha da mutlu ediyor. İnşallah bu öğrencilerimiz büyük başarılar elde ederek, güzel yerlere gelirler. Onların başarısı bizim mutluluğumuzdur” dedi.