Prof. Dr. Şefik Tüfekçi’ye Yeni Görev

Van Yüzüncüyıl Üniversitesi (YYU) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şefik Tüfekçi’ye yeni bir görev verildi.

EĞİTİM 31.10.2019 10:35:10 0
Prof. Dr. Şefik Tüfekçi’ye Yeni Görev
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Yüzüncüyıl Üniversitesi (YYU) Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Şefik Tüfekçi’ye Uluslararası Üniversiteler Konseyi Genel Sekreter Yardımcılığı ve Danışma Kurulu Üyeliği görevleri verildi.

Uluslararası Üniversiteler Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı ve Danışma Kurulu Üyeliğine atanması dolayısıyla bir açıklama yaptı.


“Asya, Avrupa, Afrika ve Balkan ülkeleri ile diğer bölgelerde bulunan, 29 ülkenin 500 üniversitesinin Yükseköğretim Kurumlarının ekonomik, akademik, teknik proje ve eğitim alanlarında işbirliğini sağlamak; Yükseköğretimde bölgesel ve uluslararası ortak değerleri yaşatmak ve geliştirmek; dahili misyon olarak üyelerini, üniversite camiasının ve Yükseköğretim Kurumları birbirine bağlayıcı nitelikte hizmetler sunmalarını sağlamak; harici misyon olarak ise işbirliği sağladığı kurum, kuruluş ve üniversiteleri uluslararası düzeyde temsil etmek, üyelerinin ve toplumun Yükseköğretim’ de yeterli düzeyde faydalanmasını sağlamayı sosyal bir sorumluluk olarak görmek olan

Uluslararası Üniversiteler Konseyi’nin

4. Genel kurulunda aldığı kararla şahsımı Uluslararası Üniversitel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı ve Danışma Kurulu Üyeliği ile onurlandırmalarından dolayı, Kurucu Başkan ve İcra Kurulu Başkanı Sayın Orhan Hikmet Azizoğlu başta olmak üzere çok değerli Konsey üyelerine şükranlarımı sunarım. Genel Sekreter Yardımcısı ve Danışma Kurulu Üyesi olarak hizmet edecek olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim” dedi.