MUHTARIN EĞİTİM AŞKI

BAŞARILI MUHTARIN AZMİ İMRENDİRİYOR.

EĞİTİM 15.06.2019 20:18:31 0
MUHTARIN EĞİTİM AŞKI
Tarih: 01.01.0001 00:00

MUHTARIN EĞİTİM AŞKI

17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılı sona erdi. Öğrenciler, eğitim öğretim yılının yorgunluğunu atacakları yaklaşık yaz tatiline başlayacak olmanın heyecanını yaşadı.

Van’da eğitim öğretim gören 311 bin 255 öğrenci karne alarak yaz tatiline çıktı.

Bir karne heyecanı da Van’ın Tuşba ilçesi Alaköy mahallesinde yaşandı..

Alaköy mahallesi muhtarı Zeki Akyürek birçok konudaki aktifliğini eğitim alanında da sürdürdü. Eğitime olan ilgisiyle de bilinen iş adamı ve Alaköy muhtarı Zeki Akyürek, eğitime teşvik amaçlı maddi manevi birçok alanda katkı sunmayı da ihmal etmiyor.

Van’ın Tuşba ilçesi Alaköy mahallesinde yaşanan karne heyecanına ortak olan Akyürek duygularını şu sözlerle dile getirdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda halkımıza söz verdiğimiz şekilde eğitimde başarıya ulaşabilmek için öğrencilerimize rekabet ortamı oluşturabilme adına daha güçlü bir eğitim için sezon sonunda Öğrencilerimize çeşitli ödüller ve hediyeler verdik.

Bu yılkı Ödülümüz ise 13 sınıfımız ve 13 birincimiz olduğu için birinci olan kardeşlerimize 150 liralık hediye çeklerini takdim ettim helal hoşları olsun.

 İnşallah inanıyorum ki biz daha güçlü bir Öğrenci kitlesi oluşturacağız, Ülkemize ve geleceğimize yön verecek yöneticiler olarak topluma faydalı bireyler olacaklardır dedi.

 Bu sözlerime yürekten inandığım için dile getiriyorum dedi.

Öğretmenlerin ve özellikle Öğrencilerin çağın eğitim şartlarından dolayı çok şanslı olduğunu dile getiren Akyürek, şimdiden öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin tatillerini güzel geçirmelerini temenni ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabılarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve ayakkabılarGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, basketbol sahası ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 15 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 9 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 14 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 2 kişiGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 17 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 16 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve ayakkabılarGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar