Eğitimciden öğrencilerine anlamlı ödül…

Van Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdürü Selim Gökgözler, deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerini sinema ve bowlinge götürerek ödüllendirdi.

EĞİTİM 25.12.2018 09:38:07 0
Eğitimciden öğrencilerine anlamlı ödül…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Van Merkez Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdürü Selim Gökgözler, öğrencilerini başarıya teşvik etmek amacıyla her deneme sınavlarında başarılı talebelerini kendi imkânlarıyla Van AVM’de sinema ve bowling ile ödüllendiriyor.   


          Okul içindeki başarı oranını yükseltmek ve öğrencilerini doğrudan başarıya teşvik etmek amacıyla sürekli olarak sosyal aktiviteler düzenleyen Turgut Reis İlköğretim okulu müdürü Selim Gökgözler “Tüm öğrencilerimizi kendi evladımızda daha yakın görerek hareket ediyoruz. Okullar sadece eğitim ile sınırlı kalmayıp aynı zamanda sevgi ve şefkat yeridir. Okul Müdürü olarak atandığım günden beri öğretmenlerimizle toplantılar düzenleyerek öncelikli olarak sevgi ve saygının önemini öğrencilerimize anlatıyoruz. Sevgi ve eğitim orantılıdır. Tabi ki zamanla bunun meyvesini alıyoruz. Her dönem deneme sınavlarında başarılı öğrencilerimizi sinema ve bowling gibi sosyal aktivitelerle geleceğe hazırlıyoruz. Bu öğrencilerimizin bir çoğu bu tür yerleri görmüyor olabilir. Okul öğretmenlerimizle beraber bu tür etkinliklerimizde öğrencilerimizin kendine olan özgüvenini görüyoruz. Bu faaliyetlerimiz beklide okul içindeki başarı rekabetini yükseltiyor. Her şeyden önce öğrencilerimiz bizim için çok kıymetlidir. Okulumuzda tam bir aile ortamı var. İmkan ve olanaklar dahilinde öğrencilerimizin geleceği için el birliği ile hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.