DSİ'den, öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı...

Van Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdürlüğü, Saray’ın Değirmigöl İlkokulu öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

EĞİTİM 5.04.2019 19:05:03 0
DSİ'den, öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımı...
Tarih: 01.01.0001 00:00

 1963 yılında Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü çalışanlarının başlattığı ve her yıl gönüllülük esasına göre artarak devam ettirdiği “Köy Okullarına Yardım Kampanyası” ile eğitim çağındaki öğrencilerin temel ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor.   

        DİS Genel Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla  ülkemize kazandırdığı önemli projelerin yanında, öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı gibi sosyal alandaki yardımlaşma faaliyetlerini de gönüllülük çerçevesinde Jeoteknik Hizmetler ve YAS Daire Başkanlığı öncülüğünde sürdürüyor.

        DSİ çalışanlarının sosyal sorumluluk kabul ederek başlattığı öğrenci yardımları bu sene Van’ın Saray Değirmigöl Köyü İlkokulu öğrencilere yapıldı.  

    

      DSİ çalışanlarından toplanan yardım malzemelerini Değirmigöl İlkokulu öğrencilerine dağıtan DSİ 17. Bölge Müdürü Yunis Şenol, duyarlılıklarından dolayı DSİ personellerine teşekkürlerini dile getirdi.

    Öğrencilere malzeme dağıtım programına DSİ 17. Bölge Müdürü Yunis Şenol’un yanı sıra Saray Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Şefik Şensoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Elfesiyar Duyar, Emlak Kamulaştırma Şube Müdürü Remzi Levent, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Murat Avcı, DSİ Genel Müdürlüğü personellerinden Gül Ertekin, Mehtap Gül, Gülfiraz Recep, Hayriye Yol, Dilek Efecik, kurum çalışanları, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi