Bakan Soylu'dan Bahçeşehir Kolejine Van halkı adına teşekkür

Türkiye- İran sınır hattında meydana gelen ve Başkale ilçesinde büyük yıkıma neden olan 5.9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

EĞİTİM 10.03.2020 23:53:31 0
Bakan Soylu'dan Bahçeşehir Kolejine Van halkı adına teşekkür
Tarih: 01.01.0001 00:00

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İlçeye bağlı Özpınar, Güvendik, Kaşkol ve Gelenler köylerinde can ve mal kayına neden olan depr bölgesine geldi. İçişleri Bakanı Soylu beraberindeki Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van milletvekiller Osman Nuri Gülaçar ve İrfan Kartal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile Özpınar Mahallesi’nde kurulan çadır ke bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Depremde hasar gören okullarla ilgili konuşan Soylu, Van Başkale’de deprem olan köylerin merkezine 24 derslikli lise binası inşa edilecek dedi.

Bahçeşehir koleji tarafından 24 derslik bir okulun yapılacağını Twitter hesabından duyuran Bakan Soylu, Van adına Bahçeşehir Kole sahibi Enver Yücel'e teşekkür ederek Van halkını duygulandırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayımlayan Bakan Soylu, “Van Başkale’de deprem olan köylerin merkezine 24 derslik lise binası inşa edilecek.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Bahçeşehir Koleji sahibi Enver Yücel'e, Vanlı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Başkale'mize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi. Kaynak: Van Postası Gazetesi