Tekne turları Edremit'e renk katıyor

Van'ın en güzel ilçelerinden biri olan Edremit, özellikle yaz aylarında Egeyi, Akdeniz'i aratmıyor. Van Gölü'ndeki tekne turları ise Edremit'e adeta renk katıyor.

EDREMİT 13.07.2021 09:17:07 0
Tekne turları Edremit'e renk katıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gerek görsel olarak, gerekse iklim olarak tatilcilerin gözdesi olan Edremit ilçesinde Van Gölü'ndeki tekne seferleri yerli ve yabancı misafirlerin vazgeçilmez tutkunu oldu.

Yaklaşık yirmi yıldır Edremit'te tekne seferleri düzenleyen Sinan Başak, gazetemize açıklamalarda bulundu.

"TÜM HALKIMIZI VAN GÖLÜ'NÜN SERİNLİKLERİNİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUZ"

Kaptan Sinan "Kış aylarında genelde Van Gölü'ne ağ atıyoruz. Van Balıklarının şu yasaklı dönemi olan yaz aylarında ise tekne seferleri düzenliyoruz. Tabi halkımızın tekne turlarına ilgisi had safhada olduğu için, biz de hizmet noktasında elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Haftanın yedi günü sabah erken saatlerde başlayan tekne seferlerimiz, gece geç saatlere kadar devam ediyor. Tekne turu ücretlerimiz ise sembolik olarak 15 TL ile 20 TL arasında değişiyor. Bununla birlikte özel günler dediğimiz doğum günü kutlamaları, mezuniyeti partileri, şampiyonluk kutlamaları için özel olarak yakın zamanda Edremit Marinaya getirdiğimiz yelkenli teknemiz de yine halkımızın hizmetindedir. Bizim en büyük müşteri potansiyelimizi oluşturan İranlı misafirlerimiz kapı kapalı olduğu için gelemiyor. İnşallah en kısa zamanda İranlı dostlarımızın da gelmesi ile birlikte istediğimiz hareketliliği yakalayacağız. Ayrıca macera severlerin ve adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez sporu olan Parasayling'i de önümüzdeki günlerde hizmete sokacağız. Bu vesileyle sıcak yaz aylarında tüm halkımızı Van Gölü'nün serinliklerini yaşamaya davet ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.