SAY; "ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ"

AK Parti Edremit İlçe seçim ofisi düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

EDREMİT 1.03.2019 15:33:29 0
SAY; "ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ"
Tarih: 01.01.0001 00:00
31 Mart 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Edremit ilçe Belediye başkan adayı Av.İsmail SAY'ın seçmenle buluşma noktası olacak olan seçim ofisini, Adalet Bakanı Abdülhamit GÜL'ün katılımıyla önceki gün İpekyolu caddesi üzerinde düzenlenen törenle açıldı.
Seçim ofisinin ardından seçim çalışması kapsamında önceden planlanmış ev toplantılarına kaldığı yerden devam eden Edremit AK Parti Belediye Başkan adayı İsmail SAY, Şabaniye mahallesinde ev toplantısına katıldı. 

Seçim çalışmaları kapsamında Şabaniye ve Süphan mahallelerinde ev ziyaretlerini sürdüren, gece gündüz demeden farklı mahallelerde vatandaşların evlerine misafir olan Belediye Başkan Adayı İsmail SAY, Öncelikle Seçim ofimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan o soğuk havaya rağmen açılışımıza katılarak renk katan değerli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür etti. Gönül Belediyeciliği sloganıyla çıktığımız bu yolda halkımızın bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve samimiyetleri kendilerini mutlu ettiğini belirten başkan adayı İsmail SAY, Edremit sınırları içerisinde bulunan gerek köyler gerekse mahallelerde bulunan  halkımızın bizlere olan güvenini Allah’ın izniyle boşa çıkarmayacağız. Bizler halkımızdan aldığımız güçle ilçemize ve halkımıza hizmet etme yolunda  emin adımlarla ilerliyoruz.
Bu zamana kadar kapısını çaldığımız her bir vatandaşımızın ve esnafımızla azda olsa sohbet edip, dua ve desteklerini istiyoruz.  Halkımız bizi çok iyi karşılıyor ve  destekliyor bu anlamda bizlere kapısını açan yüreği güzel tüm halkımıza  teşekkür ediyorum” dedi.

'HALKIMIZI KUCAKLAMAYA DEVAM EDİYORUZ' 

El ele vererek, Edremit ilçemizi hep birlikte çok daha güzel günlere taşıyacaklarını da belirten, Say, “Gönül belediyeciliği ile tüm halkımızı kucaklamaya devam ediyoruz. Hep birlikte gayret edip  turizm cenneti Edremit ilçemizi hep birlikte daha güzel yapacağız. Edremit belediyesini halkımızla beraber, gönül gönüle yöneteceğiz” dedi. 

"HALKIMIZLA BERABER OLUYORUZ"

Gündüz sahada gece de farklı mahallerde ev sohbetlerinde halkla bir araya gelen SAY, haftanın belirli günlerinde ise akşamları seçim ofisinde hakla birlikte olmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, evet önceki gün Adalet Bakanımız sayın Abduhamit Gül'ün katılımıyla gerçekleşen seçim ofisimize ziyarete gelen değerli hemşehrimiz ile  sohbet edip, fikir alış verişinde de  bulunduklarını da ifade ederek,  halkımızın bizlere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.