Memleket Partisi Edremit İlçe Başkanlığı’na Metin getirildi

Memleket Partisi Edremit İlçe Kongresi'ni gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Mehmet Veysi Metin başkan seçildi.

EDREMİT 29.07.2021 14:53:24 0
Memleket Partisi Edremit İlçe Başkanlığı’na Metin getirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

İl Başkanlığında düzenlenen kongrede konuşan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, kongrenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

“KONGREMİZİN PARTİMİZE, İLİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

İpekyolu, Tuşba, Erciş ve Çaldıran ilçelerimizden sonra merkez ilçelerimizden olan Edremit ilçemizin kongresini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Terzioğlu, “İnşallah önümüzdeki ay il kongremizi gerçekleştirdikten sonra geri kalan tüm ilçelerimizde teşkilatlarımızı kuracak ve seçim çalışmalarımıza başlayacağız. Bu çerçevede kongremizin partimize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“VAR OLAN SİSTEME İTAAT ETMEYİP, İTİRAZ EDECEĞİZ”

Tek liste halinde gidilen kongrede başkan seçilen Mehmet Veysi Metin ise, Türkiye’nin büyümesi, güçlenmesi ve her alanda hedeflerine doğru ilerlemesi için canla başla çalışacaklarının altını çizerek, “Milletimizin huzuru ve refahı için gece gündüz çalışacağız.  Milletimizden aldığımız güç ve teşkilatlarımızın desteği ile var olan sisteme itaat etmeyip, itiraz edeceğiz. Bu doğrultuda ister ülkesel ister bölgesel isterse kentsel anlamda birçok sorunumuzun var olduğunu görmekteyiz. Bu sorunları gidermek için sadakatin değil liyakatin yüksel olduğu, güçlünün haklı değil, haklının güçlü olduğu bir sistemle hak, hukuk ve eşitlik bağlamında bir yapıya sahip olduğumuzu beyan ediyoruz. Ağır sorunların altında ezilen Türkiye’miz, içine düştüğü ümitsizliğin çaresini, karartılan gençliğin aydınlığını, ümitleri tükenen yeni nesillerin umutları olacağına inanıyorum. Tüm bu çalışmaların ahenk içinde yürütülmesi sorumluluğu, teşkilatlarımıza ve siz partililerimize düşüyor. Bizler çıktığımız bu onurlu yolda hiçbir menfaat beklemeden, hiçbir çıkar gözetmeksizin terimizin son damlasına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.