Halit Bitik, yeniden Edremit ilçe başkanı…

Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Edremit ilçe başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Kurucu başkan Halit Bitik, yeniden güven tazeledi.

EDREMİT 27.01.2021 14:17:45 0
Halit Bitik, yeniden Edremit ilçe başkanı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu konferans salonunda pandemi kurallarına uyularak ve ağırlıklı olarak teşkilat mensuplarının  katılımı ile yapılan kongrede Edremit İlçe Başkanlığına 60 delegenin oyları ile Halit Bitik seçildi.

  “HALİT BİTİK VE YÖNETİMİNİ TEBRİK EDİYORUM”

  Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık yaptığı açıklamada, “Daha önce 6 ilçe ve il kongremizi gerçekleştirdikten sonra, 1 Kasım’da da Ankara’da 1. Olağan Büyük kongremize katılım sağladık. Gelecek Partisi ülke genelinde şu ana kadar, toplamda 74 il ve 400’ e yakın ilçede teşkilatlanmasını tamamladı. Van’da ise, bugün gerçekleştirdiğimiz Edremit kongresi ile toplamda 7. İlçe kongremizi tamamlamış olduk. Gelecek Partisi Edremit İlçe Başkanlığına seçilen Halit Bitik ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

  Şubat ayında Gevaş ilçe kongresinden başlayarak 31 Mart’a kadar kalan tüm ilçe kongrelerini de gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Karabıyık, 1 Mayıs 2021’de yapılması ihtimal olabilecek, baskın seçim, erken seçim veya zamanında yapılacak seçime hazır olduklarını açıkladı.

  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlunun’da telekonferans ile katılım sağladığı kongrede teşkilat mensuplarına “Güneş Van’dan doğarak, Anadolu’nun tamamını aydınlatacaktır’’ ifadeleri salondaki coşkuyu arttırdı ve salondaki teşkilat mensupları Serok Ahmet nidalarıyla tezahüratta bulundu.

  Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı dördüncü katında hizmet verecek olan Edremit İlçe Başkanlığının açılışı, İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Fevzi Donat, İlçe Başkanları, İl yönetimi, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve teşkilat mensupları tarafından yapıldı.