Edremit’te piknik ve mesire alanlarına zarar verildi

Edremit İlçesindeki mesire alanları, insanlıktan nasibini almayan kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Vatandaşlar da söz konusu duruma tepki gösterdi.

EDREMİT 31.08.2020 20:09:30 0
Edremit’te piknik ve mesire alanlarına zarar verildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Edremit Belediyesi tarafından Van Gölü sahiline yapılan mesire alanı ve oturma grupları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edilerek zarar verildi.

   Vatandaşlar Edremit ilçesinde devletin, milletin malına zarar veren ve insanlıktan nasibini almayan bu kişilerin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi. Tahrip edilen mesire alanı ve oturma grupları Edremit Belediyesi tarafından tekrar onarılarak kullanıma hazır hale getirildi.

   Mesire alanındaki kırık masaları gören duyarlı vatandaşlar, parkların takip edilmemesi gerektiğini ve devletin mallarının bu şekilde tahrip edilmesine müsaade edilmemesi gerektiğini ifade ettiler.

“ORTAK KULLANIM ALANLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM”

  Edremit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Piknik ve mesire alanındaki oturma grupları kırılarak zarar verildi. İnsanlıktan nasibini almamışları saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz. Yeniden onardık ve kullanıma hazır ettik. Onlar kırdıkça biz yapacağız. Lütfen ortak kullanım alanlarımıza sahip çıkalım” denildi.

Van Bölge  Gazetesi :Emre An