Edremit'te tapu rayiç bedelleri online öğrenilebilecek

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve İlçe Tapu Müdürü İzzettin Zenginer, Edremit için bölgede bir ilk olacak yeni bir çalışmayı hayata geçirerek, tapu rayiç bedellerinin online olarak öğrenilebileceği müjdesini verd

EDREMİT 1.04.2021 10:45:41 0
Edremit'te tapu rayiç bedelleri online öğrenilebilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başkan İsmail Say'ın öncülüğünde Van'ın Edremit İlçesinde her gün yeni bir hizmette tanışmaya devam ediyor. Edremit ilçesinin kaderini değiştiren, ilçenin asli hüviyetine kavuşmasını sağlayan ve vatandaşların hizmete erişimi noktasında kolaylıklar sağlayan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Edremitliler için yeni bir çalışma daha hayata geçirdi.

BELEDİYEYE GİTMEYE GEREK YOK!

Edremit ilçesinde bundan böyle tapu çalışmalarında yeni bir dönem başladı. Tapu rayiç bedellerini öğrenmek için artık belediyeye gitmeden online olarak bu hizmet alınabilecek. Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ve Edremit İlçe Tapu Müdürü İzzettin Zenginer, her iki kurum arasında yeni bir protokole imza attı. Protokol kapsamında vatandaşların artık belediyeye gitmeden internet üzerinden online olarak tapu rayiç bedellerini anında öğrenmelerinin yolu açıldı. Bölgede bir ilk olan bu çalışma, vatandaşların da hizmete erişim noktasında böylelikle önü açmış oldu.