Edremit'te 82 yaşındaki yaşlı kadının azmi takdir topladı

Edremit Belediye tarafından Erdemkent Yaşam Merkezi'nde (EYAM) düzenlenen yaz dönemi Kuran-ı Kerim, okuma yazma ve el sanatları kurslarına katılan 82 yaşındaki Hatun Yıldırgan okuma yazma ve Kur'an öğrenerek mezun oldu.

EDREMİT 27.08.2021 10:28:32 0
Edremit'te 82 yaşındaki yaşlı kadının azmi takdir topladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erdemkent Yaşam Merkezi (EYAM) tarafından düzenlenen yaz dönemi Kuran-ı Kerim, okuma yazma ve el sanatları kursları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Düzenlenen yaz dönemi Kuran-ı Kerim, okuma yazma ve el sanatları kurslarına katılan 82 yaşındaki Hatun Yıldırgan okuma yazma ve Kur'an öğrenerek mezun oldu.

Aile Yaşam Merkezi (EYAM) ile Edremitli kadınlar ve çocuklar geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Okuma yazmayla tanışan ve Kur'an-ı Kerimi öğrenen kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Düzenlenen sertifika törenine katılan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kursiyerlerin sertifikalarını vererek sevinçlerine ortak oldu.

Eğitim ve öğretimin her alanında desteklerini esirgemeyen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ise,  82 yaşında okuma yazma ve Kur'an öğrenen 82 yaşındaki Hatun Yıldırgan'a sertifikasını vererek, mezuniyet sevincine ortak oldu.

82 yaşında okuma yazma ve Kur'an öğrenerek mezun olan Hatun Yıldırgan kendinden yaşça küçük olanlara da örnek olmayı başardı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz