EDREMİT BELEDİYESİNDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA

Van Edremit Belediyesi tarafından kapsamlı çalışma yürütülüyor.

EDREMİT 21.07.2017 19:07:46 0
EDREMİT BELEDİYESİNDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından birçok mahallede kapsamlı çalışma yürütülüyor.

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok mahallesinde startı verilen çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda yeni yolların açılması, yol stabilize, yol üzerinde tehlike oluşturan harabe ve kullanılmayan samanlık ve ahır gibi yerlerin yıkımı da devam ediyor.

Köşk Mahallesi’nin toprak olan 500 metrelik yolu mıcır döktürülerek, stabilize yola dönüştürülürken, Dilkaya Mahallesi’ne giden ana yol üzerinde bulunan ve tehlike oluşturan harabe yerler ise vatandaşların istediği üzerine yıktırıldı. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yol üzerinde bulunan ve tehlike oluşturan 4 tandır evi, samanlık ve ahır gibi yerler yıktırılarak, yol genişletildi. Virajlı olan yolda karşıdan gelen araçların birbirlerini görememesi ile birlikte büyük bir sıkıntı yaşandığı gerekçesi ile Edremit Belediyesi’ne dilekçe ile başvuruda bulunan mahalle sakinlerinin istediği doğrultusunda çalışmalar kapsımda yıkımlar gerçekleştirildi. Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, tehlike oluşturan birçok metruk yer de yıktırıldı.
Öte yandan, Kocaeli Parkı karşısında bulunan sebze ve meyve pazar alanı elden geçirilirken, Yeni Mahalle 17’nci Sokakta yol genişletme, Kiracı TOKİ’lerde yol çalışması ve Fırat Mahallesi Aydınlar 1. Sokak’ta ise 350 metrelik yol açma çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

EDREMİT BELEDİYESİNDEN KAPSAMLI ÇALIŞMA