Başkan Say’dan Millet Bahçesi müjdesi...

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, atıl durumda bulunan Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) hastanesi arsasının bir kısmını aldıklarını müjdesini vererek, Şabaniye Millet Bahçesi yapacaklarını söyledi.

EDREMİT 1.01.2020 18:26:43 0
Başkan Say’dan Millet Bahçesi müjdesi...
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Edremit özelinde Van’ı ilgilendiren sorunların çözümü noktasında yılın ilk müjdesi Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’dan geldi.  Edremit’in mevcut yeşilinin korunmasının yanında yeşil alanların sayısının daha da attırılmasını hedefleyen Başkan Say, hayata geçirdiği Edremit Kent Ormanı gibi yeni bir çok çalışmayı da beraberinde yürütüyor. Daha fazla yeşil alanın kazandırılması adına Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yetkilileri ile SSK Hastanesi arazisi için görüşmelerde bulunan Başkan Say, Vatandaşların rahat nefes alabilecekleri ve aileleriyle vakit geçireceği alanların sayısının arttırılmasına yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyeceğinin müjdesini verdi.


               Yılın ilk gününde Edremitlilere müjdeli haber veren Başkan Say, müjdeli haberi ise sosyal medya hesabında duyurdu. Başkan Say, “Yeni yılın ilk güzel haberini Edremit’imize veriyoruz. İpekyolu Caddesi’nde bulunan eski SSK hastanesi arsasının bir kısmını TOKİ ile görüşmelerimiz sonucu yeşil alan olarak ilçemize kazandırdık. Buraya nasip olursa Şabaniye Millet Bahçesini yapacağız. Kentimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.