Başkan Say, ziyaret ettiği okulun sorunu için çözüm sözü verdi

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Kahraman Çocuklar Borsa İstanbul İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okulun önem arz eden eksikliklerini giderme sözü verdi.

EDREMİT 5.07.2019 11:23:42 0
Başkan Say, ziyaret ettiği okulun sorunu için çözüm sözü verdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Edremit’e bağlı Süphan Mahallesi’nde bulunan Kahraman Çocuklar Borsa İstanbul İlkokulu ve Ortaokulu’na gelen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, burada okul müdürü Şabettin Şepik ve yardımcıları tarafından karşılandı.

      

              Okul yöneticilerinin daveti üzerine yapılan ziyarette okul ile ilgili bilgiler alan Başkan Say, daha sonra binayı ve çevresini gezdi. Okulu çevreleyen tel korkulukların yer yer tahrip edilmesi ile ilgili sorun başta olmak üzere birkaç sıkıntıyı dile getiren okul müdürü Şabettin Şepik’in, Başkan Say’dan destek istemesi üzerine Başkan Say, güvenlik açısından tel örgülerinin tahrip edilmesinin çocukların güvenliği açısından sıkıntılı bir durum söz konusu olduğunu belirterek, bunun biran önce giderilmesi ve gerekli çalışmanın yapılması için ilgili birimlere talimat verdi. Belediye olarak ellerinden geldiğince okulun ihtiyaçlarını da imkanları dahilinde gidereceklerini ifade eden Başkan Say, çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmelerinin önemine değindi.

         Okul ile ilgili diğer sorunları da not alan Başkan Say, belediye çalışmalarını da yerinde incelemek üzere oradan ayrıldı.