Başkan Say piknikçilere broşür ve çöp poşeti dağıttı

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, mesire alanlarında incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi ve çevreye çöp atılmaması konusunda uyarılarda bulundu.

EDREMİT 22.07.2019 18:56:24 0
Başkan Say piknikçilere broşür ve çöp poşeti dağıttı
Tarih: 01.01.0001 00:00

       Beraberinde ilgili birim müdürleri ile mesire alanında piknik yapan vatandaşları ziyaret eden Başkan İsmail Say, vatandaşların şikayet ve isteklerini dinledi.

    Gezi esnasında yer yer gördüğü eksiklerin giderilmesi için de talimat veren Başkan Say, Çevrenin temiz tutulması konusunda da ziyaretçilere tavsiyelerde bulundu.

     Gelişi güzel çöp atılmaması konusunda vatandaşlara bilgilendirici broşür ve çöp poşeti de dağıtan Başkan Say, alanın temizliği konusunda ehemmiyet gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

    Başkan Say, “Vatandaşlarımızın uğrak yeri olan mesire alanlarımızda incelemelerde bulunarak, vatandaşlarımızın dilek ve isteklerini dinledik. Onları dinlerken, tespit ettiğimiz eksiklerinde giderilmesi için de gerekli talimatlarımızı verdik. Bizlerinde belediye olarak vatandaşlarımızdan tek isteği var, o da mesire alanlarımız başta olmak üzere bütün alanlarımızın temiz tutulmasıdır. Amacımız daha temiz bir Edremit’i oluşturmaktır. Bu anlamda vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Bunları göz önünde bulundurarak, daha temiz bir Edremit’e kavuşabiliriz” dedi.

     Vatandaşlar ise Başkan Say’a duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken, Başkan Say, daha sonra farklı alanlarda da incelemelerde bulunmak üzere mesire alanından ayrıldı.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi