Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın’dan İdlib şehitleri açıklaması

Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın İdlib şehitleri için bir basın açıklaması yaptı.

DÜNYA 4.03.2020 00:40:08 0
Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın’dan İdlib şehitleri açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın İdlib şehitleri için bir basın açıklaması gerçekleştirerek şehit olan Mehmetçiklere Allahtan rahmet diledi. Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altın yaptığı açıklamada, “İdlib kentinin silahtan arındırılması ve çatışmaların durdurulması amacıyla istikrarı ve güvenliği sağlamak üzere bölgede bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik olarak Rusya ve İran destekli katil Es rejimi unsurlarınca 28 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilen alçak saldırısı sonucunda 36 Kahraman Mehmetçiğimiz Şehitlik mertebesin yükselmiş, 32 Kahramanımız ise yaralanmıştır.

Yüreğimize kor bir ateş düşüren bu kara gün, sözlerin tümünü boşa çıkarmıştır. İçerisinde her türlü melaneti, zalimliği ve vahşeti barındıran Emperyalizmin, Ortadoğu’yu insansızlaştırma ve cehennemi dünyaya taşım gayesinin sonucunda sadece acının hâkim olduğu bir coğrafya bizlere diretilmektedir. Bugün İdlib’de, Irak’ta, Arakan’da, Kudüs’te Müslümanlara kan kusturma acziyeti içerisine olan küresel iktidar odaklarının, kapitalist sermaye sahiplerinin, kan emicilerin ve silah baronlarının karşısında mazlumun ve mağdurun yanında olan Devletimizin ve Milletimizin kutlu yürüyüşünü kimse durduramayacaktır.

Birlik olursak, beraber olursak hiçbir ülke, hiçbir devlet karşımızda duramaz. Bem-Bir-Sen ailesi olarak kutlu menzillerine ulaşan Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, acılı ailelerine, Milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. Başımız sağ olsun, Vatanımız var olsun.” dedi.