Tekataş, Çatak’ta VASKİ ekiplerinin yanında…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş, Çatak ilçesinde zor şartlarda görev yapan ekipleri ziyarete ederek, kendilerine moral verdi.

ÇATAK 18.01.2019 18:21:28 0
Tekataş, Çatak’ta VASKİ ekiplerinin yanında…
Tarih: 01.01.0001 00:00

   Tekataş, Çatak İlçesinde yaptığı incelemelerde bir süre önce karlı dağları aşarak su arızasını giderip, dönüş yolunda tepelerden kayarak inen ve zorlu bir yolculuk geçiren ayrıca ulusal basına konu olan ekiplerle yine bir arıza onarımı sırasında buluştu.

            Onlara yaptıklarından dolayı teşekkür eden Tekataş, soğuk bir günde görev başında olan ekiplerle neşeli anlar yaşadı. O anları ekipten bir kez daha dinleyen Tekataş, o gün ilçe kaymakamı Hamza Türkmen’in de sosyal medyada görüntüleri paylaştığını, daha sonra tüm ulusal kanallar da bunun gösterildiğini, bu büyük başarının takdir edildiğini söyledi.

        Aynı ekip Çatak İlçesinin girişinde meydana gelen arızaya yoğun geçen bir aramadan sonra ulaşarak Çatak’ın 70 haneli Hacı Osman Mahallesine su verilmesini sağladı. Bu anlarda ekiplerin yanında yer alan ve moral veren Tekataş, “Sizleri tek tek tebrik ediyorum. Büyük işlere imza atıyorsunuz. Siz fedakârlıklarınızla gönülleri fethettiniz. Sizi ve Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç ile tüm ekibimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

         Daha sonra ilçe merkezine geçen VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, VASKİ şube çalışanları ile de bir araya geldi.

Tekataş, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen ile de görüşerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. İncelemelere VASKİ Genel Müdürü Emrah Çayırlı da iştirak etti.