Vali Bilmez, Çaldıran İlçesini ziyaret etti

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Çaldıran İlçesini ziyaret ederek pandemi denetimine katıldı.

ÇALDIRAN 11.10.2020 23:36:45 0
Vali Bilmez, Çaldıran İlçesini ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Vali Bilmez, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe ziyaretlerine bir yenisini ekleyerek Çaldıran'da pandemi denetimine katıldı.

İlk olarak Çaldıran Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Bilmez, Kaymakam Yusuf Durani Dinç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari tarafından karşılandı. 

Vali Bilmez, ilçede pandemi tedbirleri ve ilçenin son durumu ile ilgili Kaymakam Dinç’in makamında bilgi aldı. 

Daha sonra Vali Mehmet Emin Bilmez, husumetli olan iki aile arasında barış sağlanması için düzenlenen programa katıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın da katılımıyla Seytki ve Sipki aşiretleri arasındaki kan davasının son bulması adına düzenlenen etkinlikte Kur'an Tilaveti ve dua okundu.

Barışın sağlanmasının ardından, Taş ve Ataş Aileleri arasındaki kan davası son buldu.

Bu programın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Bilmez, çarşı esnafını dolaşarak hayırlı, bereketli kazançlar diledi.

Vali Bilmez, denetlemede esnafı ve vatandaşları hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyararak, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e denetlemede Kaymakam Yusuf Durani Dinç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Belediye Başkanı Şefik Ensari eşlik etti.