Çaldıran’daki imam ve okul müdürlerine seminer…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Çaldıran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Çaldıran ilçesi camilerinde görev yapan İmamlar ve okul Müdürlerine seminer verdi.

ÇALDIRAN 19.04.2017 12:00:43 0
Çaldıran’daki imam ve okul müdürlerine seminer…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Seminerde, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerinin Hizmet Modelleri, Aile Sosyal ve Destek Programının (ASDEP) tanıtımı, Çocuk İhmal-İstismarı, Dilenen ve Sokakta Çalıştırılan Çocuklar ve Çocuk Gelinler ile ilgili eğitimler verildi.

   Çaldıran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Selim Yanar tarafından verilen eğitimlere İmam ve Hatipler ile okul müdürleri katıldı.

   İmamlar ve Okul Müdürleri eğitimin çok faydalı geçtiğini ve bundan sonraki süreçte seminerde belirtilen İhmal İstismar, Çocuk Gelinler ve Dilencilik olaylarını önleme noktasında daha fazla rol ve sorumluluk alacaklarını, konunun hızlı bir şekilde Çaldıran ölçeğinde değerlendirileceğini belirtti.

   Eğitime katılanlar, gerekli koruyucu ve önleyici tedbirlerin alınmasını sağlayacaklarını ve Çaldıran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Koordineli çalışacaklarını belirttiler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi