Vanlı İş Adamı Süleyman Güler, 'Bütün GSM operatörlerini Kınıyorum'

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Bahçesaray da yaşanan çığ felaketinde hiçbir operatör şebekesinin çekmediğin söyleyerek iletişim şirketlerine yüklendi.

BİLİM-TEK 6.02.2020 22:36:09 0
Vanlı İş Adamı Süleyman Güler, 'Bütün GSM operatörlerini Kınıyorum'
Tarih: 01.01.0001 00:00

Salı günü akşam saat 17.00 sıralarında üzerine çığ düşen minibüste bulunan 5 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 6 kişi ise sağ olarak kurtarılmıştı.

Minibüste olduğu değerlendirilen ve sabah saatlerinden itibaren devam eden 2 kişiyi kurtarma çalışmaları sürdürülürken meydana gelen ikinci çığ faciasında hayatını kaybedenlerin sayısının 41'e yükseldiği açıklandı. Çığ alanında zorlu arama kurtarma çalışmaları yürütülürken iletişimde sorun ve sıkıntılar yaşandı. Şebekenin sıfırın altında olduğu çığ alanında haberleşmek neredeyse imkansız bir hal aldı.

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, Bahçesaray d yaşanan çığ felaketinde hiçbir operatör şebekesinin çekmediğini söyleyerek iletişim şirketlerine yüklendi. Güler, “2 gündür Bahçesaray’da Felaket var ama ne gariptir telefonlar çekmiyor. Ben bir Türkcell kullananı olarak başta Türkcell , Vodafone ve Türk Telekom olmak üzere tüm operatörleri kınıyorum. Hani Droneleriniz vardı müşterinize bu kadar mı değer veriyorsunuz.? @Turkcell @VodafoneTR @TurkTelekom” ifadelerini kullandı.

Kaynak Van Postası