Başkale’de DAKA desteğiyle proje hazırlama eğitimi…

Van Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi tarafından kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışan personele “Başkale Proje İle Gelişiyor” projesi kapsamında ‘Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Hazırlama Eğitimi’ başladı.

BAŞKALE 6.03.2019 22:37:38 0
Başkale’de DAKA desteğiyle proje hazırlama eğitimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

    Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ Başkale Tepebaşı İmam Hatip Konferans salonunda düzenlenen eğitimler çerçevesinde 5 gün sürecek.

           Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, projeciliğin önemine değinerek, ‘İlçemize katkı sağlayacak bir eğitim. Kamu kurumlarımızda çalışan personellerimize proje yazma ve yönetme kapasitelerine katkı sağlamak amacıyla böyle bir eğitimi düzenledik. DAKA iş birliği ile düzenlediğimiz bu eğitim ile birlikte ilçemizin gelişmesi ve kalkınması anlamında hayata geçirilecek projelerin de artacağına inancımız tamdır’’ dedi.

            Eğitimlerde kamu personellerine, proje döngüsü yönetimi ve proje hazırlama eğitiminin aşamaları, amacı, yararları, prensipleri ve ilkeleri başlıkları altında eğitim verilecek.

Eğitimlerin sonunda kursiyerlere katılım belgeleri de verilecek.