Başkale'de TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği…

Van’ın Başkale ilçesinde 56 öğrenci tarafından hazırlanan 24 proje kent meydanında vatandaşların ilgisine sunuldu.

BAŞKALE 17.05.2019 18:51:39 0
Başkale'de TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği…
Tarih: 01.01.0001 00:00

     Bilim şenliği fuarının açılışına Başkale Kaymakamı Asım Solak, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, Cumhuriyet Savcıları Enes Oflaz ve Bünyamin Kılınç İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara, kamu kurum Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.


İlçedeki 18 okulun öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden güzel projelerin sergilendiği fuarın açılışı Kaymakam Solak ve İl Milli Eğitim Müdürü tarafından kurdele keserek yapıldı.

    
    

      Kaymakam Asım Solak, burada yaptığı konuşmada, fuarda öğrencilerin el becerilerini, yeteneklerini ortaya koyduğunu ve güzel projeler hazırladıklarını söyledi.


Projenin ortaya çıkmasında emeği geçen öğretmenlere teşekkür eden Solak, "Öğrencilerimiz Çok güzel projeler hazırlamışlar. İlçemizin ve ülkemizin kalkınması için önemli işler yapıyorlar. Çocuklarımıza desteklerimiz devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Solak ve beraberindekiler fuarı gezerek, öğrenci ve öğretmenlerden projeler hakkında bilgi aldı.