Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısına Sabırlı'dan destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısına Bahçesaray Ak Parti ilçe başkanı Cumali Sabırlı'dan destek geldi.

BAHÇESARAY 27.10.2020 12:38:11 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot çağrısına Sabırlı'dan destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Bahçesaray ilçe başkanı Cumali Sabırlı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarına boykot edilmesi çağrısını destekleyerek, boykotun bütün İslam dünyasının desteğiyle de güçlü bir şekilde gerçekleşmesinin bir zaruret olduğunu dile getirdi. Boykotun etkili olması ve amacına ulaşması için vatandaşların Fransız markalara talep etmemesi gerektiği belirten Sabırlı sözlerine şöyle devam etti; "Üyelerimize ve vatandaşlarımıza boykota destek vermeleri çağrısında bulunuyorum. Unutmayalım ki evimize  aldığınız her Fransız markası ile Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme destek vermiş olacaksınız. Islam düşmanı Macron iyi niyet sınırlarını çoktan aştı. Müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılara kayıtsız kalmamız mümkün değil, tepkimizi en üst düzeyde vermemiz gerekiyor" dedi.

AK Parti Bahçesaray ilçe başkanı Cumali Sabırlı ayrıca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi'ne vatandaşları davet etti.

Başkan Sabırlı, "Van bizim, Vanlı bizim işte İslamın bekçisi liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Caddeler, sokaklar, gönüller Cumhurbaşkanımızı sevda ile karşılamaya hazır. Van bir başka özlem ve heyecanla bekliyor dünya liderini" dedi.

Ak Parti'nin başarılı işler yaptığını dile getiren Sabırlı; "AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesinin bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte kimsenin hayal bile edemediği atılımlar ve hizmetler gerçekleştirmiştir. ’İnandığın Yolda Yürü’ sloganı ile Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 31 Ekim Cumartesi günü Van Atatürk Stadyumunda sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Van'a ayrı bir önem vermektedir. Tüm Van'lı hemşehrilerimizi il kongremize davet ediyorum” diye konuştu.

Van Siyaseti