Ünlü sanatçı Uğur Işılak'tan batı hayranlarına okkalı cevap!

Her fırsatta "Bu ülkede yaşanmaz!" muhabbeti yaparak düşmanca tavır sergileyenlere ünlü sanatçı Uğur Işılak'tan tokat gibi bir cevap geldi.

ASAYİŞ 4.04.2020 15:49:08 0
Ünlü sanatçı Uğur Işılak'tan batı hayranlarına okkalı cevap!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Koronavirüs salgını sebebiyle geçirdiğimiz zor günler birçok muhalif ismin maskesinin düşmesine sebep oldu. Her fırsatta 'Bu ülkede yaşanmaz!' ülke düşmanlığını dışa vuran vatan sevgisi mahrumlarının taklitçi 'Batı' hayranlıkları kifayetsiz kaldı.

Koronavirüs Batı hayranlıklarını suya düşürdü

Sürekli Batı hayranlığı yaparak kendi ülkesini kötü göstermeye çalışan bazı muhalif kesimlerin, koronavirüs salgınına önlem almadıkları için Türkiye'den çok daha kötü halde olan Batı ülkeleri hayranlıkları boşa çıktı.

"Bu vatan ana gibidir anlamak için evlat olmak gerekir"

Ünlü sanatçı Uğur Işılak yaptığı bir paylaşımda bedenen Türkiye'de bulunan fakat ruhunu Batı'ya kaptırmış olanlara sert sözlerle yüklendi.

Uğur Işılak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ''Ülkede ters giden bir şey olduğunda tası tarağı toplayıp yurtdışına kaçma planları yapanlardan ses çıkmıyor bu aralar. Kıble belledikleri ülkelerin bir kriz durumunda hal-i pürmelalini görüyorlar tabii. Hülasa: Bu vatan ana gibidir. Anlamak için evlat olmak gerek'' ifadelerini kullandı.

Işılak'ın bu paylaşımına kısa sürede binlerce tebrik yorumu ve beğeni geldi.