PKK ve FETÖ, Gezi’yi hortlatmaya çalışıyor!

PKK, FETÖ ve destekçileri, 7 yıl önce yaşanan Gezi terörünü tekrar gündeme taşıyarak halkı sokaklara dökmeye çalışıyor. PKK, FETÖ başta olmak üzere uzantıları Taksim Dayanışması, Haziran Hareketi gibi marjinal gruplar da sosyal me

ASAYİŞ 28.05.2020 10:30:51 0
PKK ve FETÖ, Gezi’yi hortlatmaya çalışıyor!
Tarih: 01.01.0001 00:00

PKK’nın sözde elebaşlarından Sabri Ok ise örgütün medya yapılanmasından yaptığı açıklamada, “Gezi ruhundan güç alınmalıdır. Gezi ruhu Türkiye demokrasi tarihinde önemli bir adımdır. Bugün Gezi döneminden daha çok bir direniş ruhunun ortaya çıkmasına ihtiyaç var. Bu insanların güçlerini birleştirmesi gerekir” sözleriyle halkı sokaklara çağırıyor. 

Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu ise Akit’e yaptığı değerlendirmede, “PKK bayraklarının açıldığı, hükümetin ve Cumharbaşkanımızın hedef alındığı gösteriler İstanbul’da başlayan ve ülke geneline yayıldı. Olaylarda 46 kamu binası, 231 polis aracı ve 44 ambulans kullanılmaz hale geldi. 326 işyeri, 201 araç tahrip edildi, 80 belediye otobüsü ve 85 otobüs durağı yakıldı. Ülke ekonomisine ciddi zarar verildi. Bugünlerde yine ‘Gezi, Darbe, Eylem’ gibi kelimeleri çok kullanmaya başladılar. Ancak şunu net bilmeliler ki, bu millet ne  ‘Gezi Ruhu’ denen bozuk ruha, ne de ‘Darbe’ naraları atan hainlere asla müsamaha göstermeyecektir. En canlı örneği 15 Temmuz’dur” görüşünü dile getirdi.