Nur Baba 1’inci Sokak oto parka döndü

Van’ın İpekyolu İlçe sınırları içinde yer alan Nur Baba 1’inci Sokak, son zamanlarda bazı araç sahiplerinin araçlarını sokağa gelişi güzel park etmelerinden dolayı neredeyse işlevsiz hale geldi.

ASAYİŞ 25.04.2019 17:49:57 0
Nur Baba 1’inci Sokak oto parka döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sokak esnafları, yaşanan gelişi güzel araç parkından dolayı iş yapamaz durumda olduklarını belirterek, yetkililerden çözüm bekliyor.  
Konuyla ilgili görüştüğümüz Nur Baba 1’inci Sokak esnaflarından Nihat Akarsu, sokaklarına gelişi güzel park edilen araçların işlerini olumsuz yönde etkilediğini ifade ederek şunları söyledi; “ Göründüğü gibi sokağımız araçların gelişi güzel park etmelerinden dolayı tamamen kapanmış durumda. Burası daha önceleri işlek bir sokaktı, ancak son zamanlarda bu durum oluştuğu için eski canlılığını yitirmiş durumda. Sokağımız bu durumda adeta yayalara kapalı hale gelmiş, esnafların işlerini aksatıyor. Bununla ilgili yetkili birimlerin önlem alması lazım. Burası kapalı bir sokak değil ki! Açık bir sokak ancak vatandaşlar, park edilen araçlardan dolayı buradan geçemeyecek duruma gelmiş durumda. Sokağımızın bu durumu biz esnafları çok etkiliyor. Öyleki iş yapamaz duruma geldik. Daha önce de bu durumu ilgililere bildirmemize rağmen maalesef sorun devam ediyor. Bu konuda çözüm bekliyoruz."

Özel Haber: M. Selim Kurt

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi