Kaldırım ve yol işgaline Zabıta denetimi...

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçe merkezinde yol ve kaldırım işgali yapan seyyar satıcı ve işyerlerine denetim yaptı.

ASAYİŞ 27.11.2019 14:08:09 0
Kaldırım ve yol işgaline Zabıta denetimi...
Tarih: 01.01.0001 00:00

  Yayaların ve araçların hakkı olan yol ve kaldırımlara, esnafların malzemeleri ile işgal etmemesi için denetimler yapan ekipler Yüzbaşıoğlu Caddesi üzerinde bulunan esnafları uyararak, bazı seyyar satıcılara ve işyerlerine kabahatler kanunu gereği cezai işlem uyguladı.

            Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için denetim yapan ekipler, yayaların ve araçların geçiş hakkını göz önünde bulundurarak, daha önce de uyarılarda bulunulan bazı işyerlerinin kaldırım işgaline devam etmeleri sebebiyle cezai işlem uyguladı. Denetimlerde, iş yerleri tarafından yaya yoluna bırakılan malzemeler de kaldırıldı.

        İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, asıl amacın ceza keserek esnafı zor durumda bırakmak olmadığını, halkın güvenliğini ve esenliğini tehdit eden her türlü olumsuzluğu ortadan kaldırmakla sorumlu olduklarını vurgulayarak, denetimlerine ara vermeden devam edeceklerini bildirdi.