Engin Ardıç'tan dikkat çeken yazı: İşte Erdoğan'a kurulan tuzak!

Gazeteci Engin Ardıç, muhalefetin ısrarla sokağa çıkma yasağı istemesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için tuzak olduğunu söyledi.

ASAYİŞ 5.04.2020 17:10:33 0
Engin Ardıç'tan dikkat çeken yazı: İşte Erdoğan'a kurulan tuzak!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sabah yazarı Engin Ardıç, koronavirüs bahanesi ile sokağa çıkma yasağı isteyen bazı siyasilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tuzak kurduğunu belirtti.

Sokağa çıkma yasağı tartışmaları devam ederken Engin Ardıç, konuyu bir dönem anayasa üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kurulan tuzaklara getirdi.

Ardıç'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Aynı çakallar, şimdi de benzer bir tuzak kurmak istiyorlar. İlle de "genel sokağa çıkma yasağı" diye tutturdular.

Hükümet yemiyor. "Önümüzdeki bayram tatilleri birleştirilsin ve erkene alınsın, böylece sokağa çıkma yasağı daha kolay uygulanabilir" diyen zevzek bile var.

Beklentileri, sokağa çıkma yasağı genelleştirilirse iktidarın nasıl olsa bunun altından kalkamayacağı varsayımına dayalı. Açlık başgösterince de bunun bir "sosyal patlamaya" dönüşüp iç savaşa doğru gitmesi... Umutlarını buna bağladılar.

Ölü sayısının artmasını da "iştiyakla" bekliyorlar. Gün gelecek, bunların hesabı sorulacaktır. Birdenbire "yerel hükümetlerden" sözetmeye koyulan Amerikan ajanlarının da hesap verecekleri gibi.